Kontakt
van der Weerd BV
Balk 5
8281 NJ Genemuiden
Homepage:www.vanderweerdbouw.nl
Telefoon:+31 (0)620 17 49 53
Fax:

Onderhoud en renovatie

Het ene huis heeft meer onderhoud nodig dan het andere. Daarbij is het aan te raden om dit onderhoud niet uit te stellen tot het te laat is. Achterstallig onderhoud kan namelijk behoorlijk in de kosten lopen. Daarnaast draagt goed en tijdig onderhoud aan de woning bij aan het behoud van zijn waarde.

Bij van der Weerd Bouw kun je terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn een betrouwbare, betrokken en ervaren bedrijf voor alle onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan:

  • Kozijnen, ramen en deuren
  • Boeidelen en windveren
  • Platte- en pannendaken
  • Vlonders en terrassen

Renovatie vraagt om maatwerk

Van der Weerd Bouw renoveert woningen in de omgeving van Genemuiden. Je kunt van ons een vakkundige aanpak verwachten van hoge kwaliteit, of het nu gaat om een kleine of grondige renovatie. Een renovatieproject vraagt in de meeste gevallen om maatwerk. Met dit maatwerk herstellen we zo veel mogelijk in originele staat. Daarbij houden we natuurlijk het beschikbare budget nauwlettend in de gaten. We denken graag met je mee, om zo tot de best passende oplossing te komen. We zijn proactief en hebben kennis van producten en materialen.

Duurzame materialen

Tijdens een onderhouds- of renovatieproject gebruiken wij, indien mogelijk, zoveel mogelijk duurzame materialen. Daarnaast proberen we je zoveel mogelijk energiekosten te besparen door energetisch te renoveren. Al onze werknemers zijn goed opgeleid en hebben de benodigde product- en materiaalkennis om alle werkzaamheden op een hoge kwaliteit uit te kunnen voeren.