Kontakt
van der Weerd BV
Balk 5
8281 NJ Genemuiden
Homepage:www.vanderweerdbouw.nl
Telefoon:+31 (0)620 17 49 53
Fax:

Nieuwbouw bij van der Weerd Bouw

Van der Weerd Bouw is niet alleen gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van woningen, maar ook in het nieuw bouwen van een aanbouw. Je kunt hierbij denken aan een:

  • Garage
  • Carport
  • Erker
  • Serre
  • Bijkeuken
  • Kantoor aan huis

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om een aanbouw te zetten? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte.

Een nieuwe bijkeuken laten bouwen

Als er onvoldoende opberg- of kastruimte is in de woning, kiezen veel mensen voor het bouwen van een bijkeuken. Deze bijkeuken wordt vaak gebruikt om gereedschap, apparaten (denk aan wasmachine, droogtrommel en diepvries) of schoonmaakartikelen op te slaan. Het bouwen van een bijkeuken is vaak niet heel kostbaar. Dit komt omdat veel functionaliteiten van een keuken voor de bijkeuken niet van toepassing zijn.

Garage, carport of kantoorruimte

Heb je te weinig ruimte voor alle fietsen, auto(‘s) en tuingereedschap? Dat is een bekend probleem bij woningen zonder garage. Daarom realiseren wij een garage, met duurzame materialen en oog voor functionaliteit, volgens jouw wensen. Wie wel een garage heeft maar geen carport, kiest vaak alsnog voor het aanbouwen van een carport. Puur voor het gemak en de extra opbergruimte die hierdoor ontstaat in de garage. Een garage aan huis kan ook ingezet worden als kantoorruimte. Dus ben je van plan een kantoor aan huis te starten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte.