Kontakt
van der Weerd BV
Balk 5
8281 NJ Genemuiden
Homepage:www.vanderweerdbouw.nl
Telefoon:+31 (0)620 17 49 53
Fax:

Een perfecte badkamer renovatie

Je kunt zelf bepalen wat een badkamerrenovatie inhoudt. Wil je de badkamer volledig verbouwen; je huidige badkamer slopen en vervangen door een compleet nieuwe badkamer? Of wil je de badkamer gedeeltelijk renoveren; bepaalde elementen van de huidige badkamer behouden? Voor beide klussen kun je bij van der Weerd Bouw terecht. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het gedeeltelijk renoveren of volledig verbouwen van badkamers.

De voordelen van een renovatie

Het renoveren van een badkamer brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van het compleet verbouwen van een nieuwe badkamer. Zo is een renovatie in de meeste gevallen vele malen goedkoper. Daarnaast kun je bij een renovatie alleen die onderdelen aanpakken die ook echt vervangen moeten worden. Wanneer het tegelwerk bijvoorbeeld nog in orde is kan alleen het sanitair aangepakt worden. Verder is een renovatie tijdbesparend en kun je in de meeste gevallen nog wel gewoon gebruik maken van de badkamer.

Waarom van der Weerd Bouw?

Wij zijn gespecialiseerd in het totaal verbouwen of (deels) renoveren van uw badkamer. Door onze jarenlange ervaring hebben we voor ieder probleem een oplossing. We leveren professioneel, strak en vakkundig werk, waarbij wij eerlijke en open prijzen hanteren. Ben je op zoek naar een stukje advisering of informatie? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We geven gedegen advies en bespreken op een open en eerlijke manier de mogelijkheden met je. Verder werken we met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden. Dit zorgt voor korte lijntjes en effectieve communicatie.

Alleen montage werkzaamheden

Ben je alleen op zoek naar een gedegen partner voor het monteren en installeren van de badkamer? Dan ben je bij van der Weerd Bouw uit Genemuiden ook aan het juiste adres. Je kunt hierbij denken aan het monteren en installeren van een douchebak met scherm en regendouche, een wastafelmeubel met mengkranen of een ligbad met thermostaatkraan. Natuurlijk kun je de demontage van de oude badkamer ook aan ons overlaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het renoveren of verbouwen van je badkamer, toilet of douche? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag eens naar de huidige situatie kijken om zo een eerlijk en open advies te geven en de opties te bespreken.