Kontakt
van der Weerd BV
Balk 5
8281 NJ Genemuiden
Homepage:www.vanderweerdbouw.nl
Telefoon:+31 (0)620 17 49 53
Fax:

Van der Weerd Bouw uit Genemuiden

Van der Weerd Bouw b.v. is een allround bouwbedrijf uit Genemuiden met specialisaties op het gebied van badkamermontage en –renovatie, bouw, verbouw, onderhoud en tegelzetten. Maar natuurlijk kun je ook voor andere diensten bij ons terecht!

Samen werken naar een goed eindresultaat

De focus binnen Van der Weerd Bouw ligt op kwaliteit en dienstverlening. Niet alleen in de materialen, maar ook in de manier waarop we omgaan met onze collega’s én onze klanten (particulier & zakelijk). We doen dit met respect en wederzijds vertrouwen. Door onze flexibele instelling kunnen we tijdens het traject nog snel schakelen. We weten als geen ander dat mensen tijdens een renovatie of verbouwing soms toch nog dingen willen aanpassen, of willen afwijken van vooraf gemaakte plannen. Samen werken naar een goed eindresultaat, dat voldoet aan alle wensen, is ons doel.

Diensten en werkzaamheden

Van der Weerd Bouw biedt een breed scala aan bouwwerkzaamheden. Een groot voordeel, want je hoeft niet meerdere bedrijven in te huren voor je bouw-, verbouw- of renovatieproject. Wij bouwen, verbouwen of renoveren onder meer badkamers, douche- en toiletruimtes, erkers, wanden, trappen, vloeren, vloerverwarming, etc. Daarnaast leveren en plaatsen we keukens, (kunststof) kozijnen, deuren, dakkapellen en dakramen. Ook voor het hang- en sluitwerk voor deuren, ramen en kozijnen kun je bij terecht. Heb je een plat- of pannendak dat nodig wat onderhoud of zelfs een reparatie nodig heeft? Of wil je zonnepanelen laten plaatsen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een informatief gesprek.

Vrijblijvende offerte

Natuurlijk kun je bij Van der Weerd Bouw een vrijblijvende offerte aanvragen. Heb je liever toch eerst wat extra informatie? Geen probleem, wij adviseren je graag! We informeren onze klanten over producten, merken en materialen. Kortom; je kunt volop (vrijblijvend) gebruik maken van onze kwaliteit, ervaring en kennis.

Bouwproblemen? Bel van der Weerd!

Ben je zelf aan een renovatie begonnen, maar kom je er niet meer uit? Blijkt de elektra toch een iets te ingewikkelde klus, of krijg je het lek in de badkamervloer maar niet gevonden? Liggen de tegels in de woonkamer nog steeds los of blijft het dak maar lekken? Dan wordt het tijd om Van der Weerd Bouw in te schakelen! Je kunt ons altijd bellen, zodat we het project van je uit handen kunnen nemen. We adviseren dan op een eerlijke en open manier, nemen stapsgewijs de projectplanning door en lossen de klus netjes voor je op. Dus heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.