Kontakt
van der Weerd BV
Balk 5
8281 NJ Genemuiden
Homepage:www.vanderweerdbouw.nl
Telefoon:+31 (0)620 17 49 53
Fax:

Toilet verbouwen

Wilt u uw bestaande toilet verbouwen? Of heeft u een nieuw huis gekocht en is de wc aan een verbouwing toe? Als gespecialiseerd specializationShort in Genemuiden hebben wij veel ervaring met het verbouwen van toiletten. Bekijk hier onze referenties. Wij helpen u graag bij de plannen en realisatie van uw toilet.

Het toilet wordt vaak aangekleed in dezelfde stijl als de badkamer. Dat creëert eenheid in uw woning. Maar het hoeft natuurlijk niet! U kunt ook de vloertegels van uw woonkamer in het toilet laten doorlopen. Of u geeft het kleinste kamertje een geheel eigen sfeer. Het toilet verdient best wat aandacht, u komt er immers elke dag. Er is voldoende keuze in wand- en vloertegels in elke stijl: nostalgisch, klassiek of modern.

Moderne toilet met frisse uitstraling

Toilet verbouwen: hygiëne

Bijna elk huis in Nederland heeft een betegeld toilet. Met tegels aan de wand en op de vloer houdt u het toilet hygiënisch. Zeker geglazuurde of geïmpregneerde tegels zijn erg makkelijk schoon te houden. Geglazuurde keramische tegels zijn het meest praktisch. Het gladde oppervlak is eenvoudig te reinigen en bijtende stoffen zoals schoonmaakmiddelen laten geen vlekken achter. Met hangend sanitair houdt u de vloer vrij. Dat vergroot het schoonmaakgemak nog meer.

Toilet verbouwen: een ruimer ogend toilet

In het toilet is vaak geen ruimte voor hele grote tegels. Kies een tegel die past bij de grootte van de ruimte. Met hele kleine of drukke tegels lijkt de ruimte nog kleiner. Door slimme ontwerpen, met de juiste maat tegels, lijkt het toilet juist groter.

Met de volgende tips creëert u, optisch, meer ruimte in uw toilet:

  • Gebruik de juiste maat tegels (niet te groot en niet te klein)
  • Geef de achterwand van de wc een afwijkende kleur of patroon
  • Gebruik horizontale rechthoekige tegels
  • Beperk het aantal (zichtbare) voegen, hierdoor ontstaat een grote oppervlak
  • Gebruik vooral lichte kleuren en natuurtinten

Toilet verbouwen: vloerverwarming

Met vloerverwarming maakt uw toilet extra comfortabel. En ruimer omdat vaak geen radiator meer nodig is. Vloerverwarming verwarmt de hele ruimte en zo heeft u nooit meer koude voeten. Als u een toilet heeft op de benedenverdieping, kunt u ook de vloerverwarming uit de woonkamer doortrekken in het toilet.

Er zijn heel veel verschillende soorten vloer- en wandtegels waarmee u uw toilet een geheel eigen stijl geeft. Wilt u de huidige vloer en/of wandtegels behouden? Dan kunnen we natuurlijk ook uw tegelwerk renoveren. We vervangen gescheurde of gebarsten tegels of voegen de tegels opnieuw.