Kontakt
van der Weerd BV
Balk 5
8281 NJ Genemuiden
Homepage:www.vanderweerdbouw.nl
Telefoon:+31 (0)620 17 49 53
Fax:

Maatwerk tegelwerk

Tegelwerk is natuurlijk altijd maatwerk. Maar soms wilt u iets echt bijzonders. Mooi, op maat gemaakt, tegelwerk is een sieraad voor uw huis of bedrijf. Wat denkt u bijvoorbeeld van een natuurstenen trap? Een prachtig betegeld zwembad? Een uniek patroon of logo op uw vloer of wand? Of misschien heeft u wel iets heel anders in uw hoofd.

Als specialistisch specializationShort in de regio Genemuiden helpen we u graag bij al uw tegelwerk op maat.

Bijzonder en gebogen oranje tegelwerk

Maatwerk: trappen betegelen

Uw trap betegelen met een keramische tegel of natuursteen? Moderne woningen en bedrijfspanden hebben steeds vaker een betonnen trap in plaats van de houten variant. Zo’n trap moet natuurlijk bekleed worden. Veel mensen denken er niet aan, maar tegels zijn een prachtige en duurzame oplossing. Met tegelwerk geeft u de trap een volledig ander uiterlijk. Daarnaast is het heel mooi als uw tegelvloer doorloopt op de trap.

Het tegelen van een trap is vakwerk. Voor elke trede moeten de tegels apart op maat gemaakt worden, zeker als de trap een draai heeft. Kies voor een trap ook altijd goede antisliptegels, om te voorkomen dat u uitglijdt. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren over de juiste tegels voor uw trap.

Maatwerk: baden of zwembaden betegelen

Betegelde baden of zwembaden hebben een luxe uitstraling. Een betegeld (zwem)bad is veel mooier om naar te kijken dan polyester, beton of staal. Bovendien is een betegeld bad degelijk en duurzaam. Maar het tegelen van een bad is een ook een vak apart. Een bad kan rechthoekig zijn, maar heeft vaak ook ronde vormen. Daarnaast heb je in een zwembad te maken met een afschot, grijpranden, overloopgoten en verhogingen om op te zitten. Met al die obstakels is recht en stevig tegelwerk een hele kunst.

Bestaande baden kunnen ook prima opnieuw getegeld worden voor een nieuwe frisse look. De vorm van de tegels, de materialen en de wijze waarop we uw (zwem)bad betegelen is helemaal aan u. U kunt dus ook kiezen voor bijzondere vormen, kleuren of bijvoorbeeld mozaïektegels voor uw bad. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maatwerk: alles is mogelijk

Maatwerk vraagt oog voor detail. Of het nu gaat om tegelwerk in een bijzondere vorm of in een uniek patroon. Wilt u uw logo verwerken in uw wand of vloer? Of heeft u een heel eigen idee voor een object dat u wilt laten betegelen? Geen idee of ontwerp is voor ons gek genoeg! We helpen en adviseren u graag bij al uw tegelwerk op maat.