Kontakt
van der Weerd BV
Balk 5
8281 NJ Genemuiden
Homepage:www.vanderweerdbouw.nl
Telefoon:+31 (0)620 17 49 53
Fax:

Nieuwbouw en op zoek naar een tegelzetter?

Als u plannen heeft voor nieuwbouw of misschien zelfs al bezig bent met de uitvoering, komt er een moment dat u een tegelzetter nodig heeft. Bijvoorbeeld voor de badkamer, keuken, woonkamer of het toilet. Als specializationShort in de regio Genemuiden helpen wij u graag.

Nieuwbouwhuis in de zomer

Vloertegels zijn praktisch en mooi

De keuze in tegels is tegenwoordig heel groot. Allerlei stijlen zijn mogelijk. Daarnaast zijn tegels ook heel praktisch. Ze zijn hygiënisch, nemen geen stof en geuren op, zijn gemakkelijk te onderhouden en te reinigen en kunnen een leven lang mee. Dat maakt tegels onverminderd populair bij nieuwbouw. Niet alleen in de badkamer, keuken en toilet, maar ook in bijvoorbeeld de woonkamer. En niet alleen op de vloer, maar zeker ook aan de wand.

Veel keuze, veel mogelijkheden

Dat er zo enorm veel mogelijkheden zijn maakt de keuze er voor u misschien niet makkelijker op. Daarom helpen wij u hier graag bij. Als gespecialiseerd tegelzetter weten wij goed wat het aanbod is, wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende tegels en welk effect tegels en voegen hebben op de uitstraling van uw ruimte.

Een moderne sfeer bereikt u bijvoorbeeld met rustige kleuren zoals zwart, wit of grijs. Aardetinten zoals bruin en beige geven een warme uitstraling. Grote tegels hebben een ruimtelijk effect en er zijn minder voegen, waardoor de ruimte een rustige uitstraling krijgt.

Geen verrassingen achteraf

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. We laten u ook graag voorbeelden zien, dat helpt vaak heel goed bij het maken van keuzes. Vervolgens blijven we tijdens de uitvoering ook duidelijk met u communiceren over wat we wanneer gaan doen. Zodat u continu weet hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf, zeker niet als het gaat om de kosten.

Ook advies over onderhoud

Is alles klaar, dan kunt u gaan genieten van uw nieuwe huis of bedrijfspand. Een fantastisch gevoel, zeker na al die energie die u erin heeft gestopt. Na het leggen of plaatsen van uw tegelvloeren of –wanden adviseren wij u uiteraard ook over het onderhoud. Zodat u uw tegels nog heel lang mooi houdt en dat nieuwe gevoel nog heel lang kunt blijven vasthouden.